Leksjon 6 - Velg riktig kredittkort

Forskjellige personer trenger forskjellige kredittkort. Er du typen som bruker mer penger enn du har og ikke klarer å betale ned hele kredittkortregningen når den kommer bør du velge et annet kredittkor enn hvis du er typen som alltid betaler regningen så fort den havner i postkassen eller innboksen.

De fleste av oss ønsker kredittkort med mange fordeler som rabatter, bonuser, reiseforsikring og cashback. For de som stort sett klarer å betale hele kredittkortregningen hver gang er det lurt å se etter kort med mange slike fordeler. De som derimot ofte må nedbetale kredittkortregningen over tid  bør heller fokusere på lav rente når riktig kredittkort skal velges. Det hjelper lite om du får 4% rabatt på alle varer hvis du må ty til avdragsvis nedbetaling og den effektive renten på dette kortet er 10% høyere i forhold til et kort uten slike fordeler. Det kan derfor være lurt for personer i denne kategorien å lete blant kort som er strippet for fordeler siden slike kort ofte kan ha lavere rente enn kredittkort spekket med fordeler.

Vi i kredittkortet.com har gjort det enklere for deg å velge riktig kredittkort ved at vi har definert tre typiske forskjellige kredittkortbrukere på sammenligningssiden over alle kredittkort i Norge. Her kan du huke av for "Ung", "Disiplinert" eller "Udisiplinert". Vi velger automatisk ut aktuelle kort som passer din profil slik at du slipper å lete lenge og forgjeves etter det rikitge kredittkortet for deg.