Om oss

Kredittkortet.com drives av Nettbureau AS. Vi sammenligner de ulike kredittkortene i det norske markedet og forsøker å gi en oversiktlig fremstilling av alle norske kort. Vi jobber for å gi deg en oversikt og en uavhengig vurdering av kredittkortene slik at du kan velge det med de beste tjenestene og som i tillegg er billigst mulig i bruk.

Søstersider

For å gi deg en komplett oversikt over kredittmarkedet har vi laget kredittkortet.com, bensinkort.no, refinansiering.com og forbrukslånet.no. Ta en titt innom de andre sidene også så er vi sikre på at du finner den informasjonen du trenger enten du skal ha et kort for å samle drivstoffutgiftene eller trenger penger til ny vaskemaskin.

Kontakt

Vi tar gjerne imot e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du lurer på noe som har med kredittkort eller vår side å gjøre. Tips oss gjerne om ting vi kan forbedre eller nyttig informasjon som du ikke finner på kredittkortet.com i dag.

Vi er en uavhengig nettside som ikke har noen formell kobling til de ulike kredittkortselskapene. Gjelder din henvendelse deg og ditt forhold til et spesielt kredittkortselskap ber vi deg om å ta kontakt med selskapet direkte. Kontaktdetaljer for de ulike kredittkortene finner du på våre sider om respektive kredittkort hvis du trykker på forstørrelsesglasset ved siden av ditt kredittkort i tabellen på forsiden.

Banker og kredittkortselskap

Banker og kredittkortselskap inviteres til å ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. vedrørende kredittkortene vi presenterer. Om det skulle vise seg at vi har unøyaktig eller feilaktig informasjon om deres kredittkort, vil vi få rettet opp i dette. All informasjon vil mottas med takk.

Vi forbeholder oss retten til å posisjonere kredittkort i tabellen basert på vår egen vurdering av kredittkortene og avtalene vi har med hvert enkelt kredittkort.

Personvern

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på kredittkortet.com og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.