%
KorttypeMastercard
CashbackJa
RabattJa
BonusNei
Maksgrense fordel2 000 kr/år
Nominell rente21.40%
Effektiv rente25.21%
Aldersgrense21 år
Kreditt50 000 kr
Årsgebyr0 kr
Betalingsutsettelse45 dager
ReiseforsikringNei
DrivstoffrabattJa
NettbankJa
BankDanske Bank
Sperre81500365
Telefon81500365

365Direkte Mastercard

365Direkte Mastercard

Kort om 365 Kredittkort

365 Direkte Mastercard er et kredittkort som gir deg 3,65% cashback, inntil 2000 kr per år, på drivstoff i skobutikker og klesbutikker. Drivstoffcashback på 3,65% er på høyde med de aller beste spesialiserte bensinkort, og du får i tillegg 30 øre/liter cashback hos Esso og Esso Express, noe som gir deg 81 øre cashback per liter ved en literpris på 14 kr. Den maksimale cashbackgrensen på 2 000 kr er høy sammenlignet med andre kredittkort, og denne grensen gjelder ikke hos Esso. Det vil si at du kan fylle så mye du vil hos Esso og fortsatt få 30 øre i cashback selv om du har nådd cashbackgrensen på 2 000 kr. Du kan også bruke trumf bonuskort før du bruker 365Privat Mastercard når du fyller drivstoff hos Shell. Da vil du få trumfkortets bonus på inntil 30 øre/liter i tillegg til 3,65% cashback fra 365Direkte. Det samme kan du gjøre hos YX og Uno X med YX Bonuskort. Du får også dobbelrabatt hos Statoil hvid du registrerer kortet i Statoils rabattprogram "Statoil Extra".

365Direkte har gått til topps i mange kåringer av beste kredittkort. Dette til tross for at reiseforsikring ikke er inkludert. Sørger du imidlertid for å skaffe deg f.eks Re:member i tillegg, har du også et godt kredittkort hvor reiseforsikring er inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisen med kortet. Gjør du dette innehar du i tillegg ett Mastercard og ett Visa-kredittkort, noe som kan være nyttig i enkelte land i utlandet hvor de bare aksepterer en av betalingsformene. 365 gir deg også rabatter hos utvalgte partnere som Avis og Rica til tross for at kortet allerede har en meget god cashback på klær, sko og drivstoff.

Obs! cashback på klær og sko gjelder bare på butikker som kun driver med en av disse to tingene og som er registrert under denne kategorien i bransjesystemet hos Visa. Du får med andre ord ikke cashback på hvis du kjøper klær eller sko på et stormarked.

Oversikt

 • 3,65% cashback på bensinstasjoner, sko og klær
 • 30 øre ekstra drivstoffcashback hos Esso og Esso Express
 • Kan kombineres med Trumf Bonuskort hos Shell og YX Bonsukort hos YX
 • Kan registreres i rabattprogrammet Statoil Extra og gi 20 øre/liter ekstra rabatt hos Statoil
 • Cashback på alle bensinstasjoner
 • En rekke andre rabatter i tillegg til cashback
 • Lav effektiv rente
 • Tilbyr avtalegiro på hele beløpet

Rente

Nominell rente: 21.40%

Effektiv rente: 25.21% v/ 15 000 kr utestående i 12 mnd.

Fordeler

 • 3,65% cashback på drivstoff, klær og sko, inntil 2 000 kr i cashback hvert år
 • Cashback på alle bensinstasjoner.
 • Ekstra drivstoffcashback på 30 øre/liter hos Esso og Esso Express. (Gjelder også selv om cashback-taket på 2 000 kr er nådd)
 • Rabatter på bl.a. bilutleie, hotell, strøm og helårs reiseforsikring.

Kostnader

 • Årsavgift: 0 kr.
 • Etableringsgebyr: 0 kr.
 • Valutapåslag i Europa:1,75%.
 • Valutapåslag utenfor Europa: 2%.
 • Uttak i minibank: 35 kr. pr. uttak + 1,5% av uttaksbeløp.
 • Uttak over skranke i Danske bank: 0 kr.
 • Renter på alle uttak og betaling av regninger på nettbank vil løpe fra den dagen pengene tas ut/betales.
 • Uttak over skranke hos annen bank enn Danske bank: 75 kr. + 1,5 % av uttaksbeløp.
 • Nødkort/Nødkontanter belastes med et gebyr på 850 kr.

Betalingsbetingelser

 • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse ved kjøp av drivstoff/varer. Obs! Renter løper fra uttaksdato ved kontantuttak i skranke, minibank eller hos posten.
 • Min. 3% av benyttet kreditt/min. 250 kr. må betales inn hver mnd. hvis du ikke kan betale hele beløpet.

Annet

 • Søker må være over 21 år og norsk statborger
 • Du må ha en bruttoinntekt på minst 160 000 per år
 • Ingen registrerte inkassoer/misligholding av lån siste 3 år

Bank

Danske Bank

Kontakt

Søk på 365Direkte Mastercard Kredittkort

Ordliste

Bonus: Betyr at du opptjener bonuspoeng eler bonuspenger som du kan benytte til å kjøpe bestemte varer eller varer fra bestemte butikker. Bonus kan som regel ikke benyttes fritt til det formål man måtte ønske.

Cashback: Betegnelse på at du får en bestemt prosentandel/pengesum tilbake på din kredittkortkonto for hvert kjøp der kredittkortet har en avtale. Som oftest fungerer denne ordningen slik at cashbacksummen godskrives din kredittkortkonto påfølgende måned, eller to måneder etter at kjøpet ble gjort.

Effektiv rente: Renten du faktisk betaler, inkludert gebyerer/terminpåslag og renters rente. Den effektive renten som oppgis på våre siden følger det represenative regneeksemplet som er vedtatt sentralt. Dette regneeksemplet tar utgangspunkt i 15 000 kr utestående med avdragsvis nedbetaling i like store beløper over 12 mååneder.

Kredittgrense: Grensen for hvor mye penger du maksimalt kan låne på ditt kredittkort. Denne grensen varierer mellom forskjellige kort, ut i fra hvor lenge du har hatt kortet og ut i fra hvor mye du tjener. Du må som regel ha hatt kredittkortet uten betalingsproblemer en periode for å kunne få innvilget kortets maksimale kredittramme.

Nominell rente: Rente hvor ekstrakostnader som gebyrer og renters rente ikke er regnet med. Nominell rente ligger til grunn for utregnignen av effektiv rente, og er egentlig kun en teoretisk størrelse siden det er effektiv rente du faktisk betaler.

Nødkort: Hvis du blir frastjålet kortet i utlandet kan som regel et nødkort utstedes i nærmeste by, som oftest mot et gebyr. Et slik nødkort er uten pinkode og kan kun benyttes til betaling i butikker eller uttak over skranke. Dette kredittkortet kan ikke brukes på nett. Det tar ofte 1-3 dager å få et nødkort.

Rabatt: Betyr at du får direkte avslag i prisen på en vare og at rabatten trekkes fra på din neste kredittkortfaktura.

Rente: Prosentandel av lånebeløpet (her: utestående kreditt på kortet) som må betales tilbake til banken i tillegg til lånebeløpet. Bankene oppgir som regel årlig rente.

Rentefri betalingsutsettelse: Rentefri betalingsutsettelse ikke er ikke en fastsatt tidsperiode, men varierer ut i fra når du kjøper et produkt. Når et kort har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse betyr det i realiteten 15-45 dager ut i fra når du handlet. Kjøper du en vare 16. mai, og du mottar fakturaer 15. hver måned, vil du motta en faktura 15. juni med beløpet du bruke 16. mai. Da har du som oftest betalingsfrist 30. juni, og det vil ha gått 45 dager fra du brukte kortet til du betaler fakturaen. Hvis du bruker kortet 14. juni, vil du forstatt måtte betale fakturaen 30.juni og du vil således kun har 15 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette er viktig å være klar over både ved valg av faktureringsdato der du har denne muligheten, og ved kjøp av varer.

Valutapåslag: Når du bruker kortet i utlandet på beløp i utenlandsk valuta, belastes kredittkortet med en valuta-avgift som beregnes i prosent av kjøpesummen. Dette påslaget varierer, men ligger som oftest på 1,75%. Noen kredittkort opererer med 2% valutapåslag utenfor Europa.