%
KorttypeMastercard
CashbackJa
RabattNei
BonusNei
Nominell rente14.88%
Effektiv rente17.85%
Aldersgrense20 år
Kreditt100 000 kr
Årsgebyr0 kr
Betalingsutsettelse45 dager
ReiseforsikringJa, les mer
DrivstoffrabattNei
NettbankJa
BankGE Money Bank
Sperre51836060
Telefon51836060

GE Moneybank Mastercard Gold

GE Moneybank Mastercard Gold

Kort om kredittkortet

Vær klar over at GE Moneybank tilbyr to kredittkort. GE Moneybank Mastercard og GE Moneybank Mastercard Gold. Sistnevnte kredittkort er det som vurderes her. Den effektive renten på Mastercard Gold er blant de laveste på markedet, kredittkortet har reiseforsikring inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnader med kortet, og kredittgrensen er høy. I tillegg har kortet 10% cashback hos utvalgte samarbeidspartnere og prisgaranti hvis du har handlet en vare med kortet og finner samme vare billigere et annet sted.

Du må ha en fast inntekt på over 270 000 kr per år for å kunne søke på dette kortet.

Oversikt

 • En av markedets laveste renter
 • Høy kredittgrense. (100 000 kr)
 • Reiseforsikring hvis du betaler mer enn 50% av reisens transportkostnad med kredittkortet
 • Tilbyr forbrukerforsikring
 • Prisgaranti hvis du handler med kortet
 • Du må tjene over 270 000 kr per år for å kunne søke på dette kredittkortet

Rente

Nominell rente: 14.88%

Effektiv rente:  17.85%, ved 15 000 kr utestående over 12 mnd.

Husk! Renten beregnes fra uttaksdato ved kontantuttak, betaling hos posten eller overføring av penger mellom konti.

Fordeler

 • Reise- og avbestillingsforsikring hvis du betaler mer enn 50% av reisens totale kostnad med kredittkortet
 • Cashback hos utvalgte samarbeidspartnere
 • Prisgaranti som gir deg mellomlegget tilbake hvis du handler en vare med GE Moenybank Mastercard Gold og finner varen billigere et annet sted i etterkant

Kostnader

 • Årspris: 0 kr
 • Etableringsgebyr: 0 kr
 • eFakturagebyr: 0 kr
 • Kontantuttak i minibank: 20 kr. + 1% av uttaksbeløp. (Husk at også rentene løper fra uttakssdato.)
 • Kontantuttak i skranke/betaling hos posten: 45 kr
 • Valutapåslag: 1,75%
 • Overtrekksgebyr: 75 kr + 15% årlig overtrekksrente

Betalingsbetingelser

 • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse ved kjøp av varer og ved kontantuttak
 • Minste månedlige nedbetaling er 3% av utestående beløp, begrenset nedad til 250 kr

Annet

 • Du må tjene over 270 000 kr i året for å kunne søke på GE Mastercard Gold
 • Du må være minst 20 år for å søke på kredittkortet
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger

Bank

GE Money Bank

Kontakt

Søk på GE Moneybank Mastercard Gold Kredittkort

Ordliste

Betalingsanmerkning: En betalingsanmerkning betyr at du ved et eller annet tidspunkt ikke har klart å betale en regning hverken ved 1. eller 2. gangs purring slik at regningen har gått til inkasso. Du bør ikke ha hatt betalingsanmerkninger de siste 3 år for å kunne få et kredittkort.

Cashback: Betegnelse på at du får en bestemt prosentandel/pengesum tilbake på din kredittkortkonto for hvert kjøp der kredittkortet har en avtale. Som oftest fungerer denne ordningen slik at cashbacksummen godskrives din kredittkortkonto påfølgende måned, eller to måneder etter at kjøpet ble gjort.

Effektiv rente: Renten du faktisk betaler, inkludert gebyerer/terminpåslag og renters rente. Den effektive renten som oppgis på våre siden følger det represenative regneeksemplet som er vedtatt sentralt. Dette regneeksemplet tar utgangspunkt i 15 000 kr utestående med avdragsvis nedbetaling i like store beløper over 12 mååneder.

Kredittgrense: Grensen for hvor mye penger du maksimalt kan låne på ditt kredittkort. Denne grensen varierer mellom forskjellige kort, ut i fra hvor lenge du har hatt kortet og ut i fra hvor mye du tjener. Du må som regel ha hatt kredittkortet uten betalingsproblemer en periode for å kunne få innvilget kortets maksimale kredittramme.

Nominell rente: Rente hvor ekstrakostnader som gebyrer og renters rente ikke er regnet med. Nominell rente ligger til grunn for utregnignen av effektiv rente, og er egentlig kun en teoretisk størrelse siden det er effektiv rente du faktisk betaler.

Overtrekksgebyr: Hvis du overtrekker kredittgrensen din blir du belastet med et overtrekksgebyr. Er f.eks. kredittgrensen din 10 000 kr. og du bestiller en reise til 15 000 kr. med kredittkortet, må du betale et overtrekksgebyr fordi du har belastet kredittkortet for mere penger enn du har lov til.

Rente: Prosentandel av lånebeløpet (her: utestående kreditt på kortet) som må betales tilbake til banken i tillegg til lånebeløpet. Bankene oppgir som regel årlig rente.

Rentefri betalingsutsettelse: Rentefri betalingsutsettelse ikke er ikke en fastsatt tidsperiode, men varierer ut i fra når du kjøper et produkt. Når et kort har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse betyr det i realiteten 15-45 dager ut i fra når du handlet. Kjøper du en vare 16. mai, og du mottar fakturaer 15. hver måned, vil du motta en faktura 15. juni med beløpet du bruke 16. mai. Da har du som oftest betalingsfrist 30. juni, og det vil ha gått 45 dager fra du brukte kortet til du betaler fakturaen. Hvis du bruker kortet 14. juni, vil du forstatt måtte betale fakturaen 30.juni og du vil således kun har 15 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette er viktig å være klar over både ved valg av faktureringsdato der du har denne muligheten, og ved kjøp av varer.

Valutapåslag: Når du bruker kortet i utlandet på beløp i utenlandsk valuta, belastes kredittkortet med en valuta-avgift som beregnes i prosent av kjøpesummen. Dette påslaget varierer, men ligger som oftest på 1,75%. Noen kredittkort opererer med 2% valutapåslag utenfor Europa.