%
KorttypeMastercard
RabattNei
BonusNei
Nominell rente19.80%
Effektiv rente22.78%
Aldersgrense20 år
Kreditt50 000 kr
Årsgebyr0 kr
Betalingsutsettelse45 dager
ReiseforsikringNei
DrivstoffrabattNei
NettbankJa
BankGE Money Bank
Sperre51836200
Telefon51836060

GE Moneybank Mastercard

GE Moneybank Mastercard

Kort om dette kredittkortet

GE Moneybank tilbyr to kredittkort. GE Moneybank Mastercard og GE Moneybank Mastercard Gold. Kortet omtalt under er GE Moneybank Mastercard og må ikke forveksles med gullkortet.

Dette kredittkortet har nokså lav rente, og er nokså billig å bruke for å ta ut kontanter og hos posten i forhold til andre kredittkort. Det mangler imidlertid reiseforsikring og tilbyr ingen andre former for rabatter eller goder. Kredittgrensen er også lav.

Oversikt

 • Du betaler ikke begyr for å ta ut kontanter i minibank, over skranke eller betaling hos posten. (Vær obs på at rentene løper fra uttaksdato.)
 • Brukbar effektiv rente
 • Lav kredittgrense. (50 000 kr)
 • Ikke reiseforsikring
 • Ingen andre fordeler/rabatter

Rente

Nominell rente: 19.80%

Effektiv rente: 22.78% ved 15 000 kr utestående over 12 mnd.

Husk! Renten beregnes fra uttaksdato ved kontantuttak, betaling hos posten eller overføring av penger mellom konti.

Fordeler

 • Ingen fordeler

Kostnader

 • Årspris: 0 kr
 • Etableringsgebyr: 0 kr
 • eFakturagebyr: 0 kr
 • Kontantuttak i minibank, skranke eller betaling hos posten: 0 kr. (Men rentene løper fra uttakssdato.)
 • Valutapåslag: 1,75%
 • Overtrekksgebyr: 75 kr + 15% årlig overtrekksrente.

Betalingsbetingelser

 • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse ved kjøp av varer og ved kontantuttak
 • Minste månedlige nedbetaling er 3% av utestående beløp, begrenset nedad til 250 kr

Annet

 • Du må ha en fast inntekt på over 200 000 kr. i året for å kunne søke på dette kredittkortet
 • Du må være minst 20 år for å søke på dette kredittkortet
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger for å søke på GE Moneybank Mastercard

Bank

GE Money Bank

Kontakt

 • Telefon: 51836060

Søk på GE Moneybank Mastercard Kredittkort

Ordliste

Betalingsanmerkning: En betalingsanmerkning betyr at du ved et eller annet tidspunkt ikke har klart å betale en regning hverken ved 1. eller 2. gangs purring slik at regningen har gått til inkasso. Du bør ikke ha hatt betalingsanmerkninger de siste 3 år for å kunne få et kredittkort.

Effektiv rente: Renten du faktisk betaler, inkludert gebyerer/terminpåslag og renters rente. Den effektive renten som oppgis på våre siden følger det represenative regneeksemplet som er vedtatt sentralt. Dette regneeksemplet tar utgangspunkt i 15 000 kr utestående med avdragsvis nedbetaling i like store beløper over 12 mååneder.

Kredittgrense: Grensen for hvor mye penger du maksimalt kan låne på ditt kredittkort. Denne grensen varierer mellom forskjellige kort, ut i fra hvor lenge du har hatt kortet og ut i fra hvor mye du tjener. Du må som regel ha hatt kredittkortet uten betalingsproblemer en periode for å kunne få innvilget kortets maksimale kredittramme.

Nominell rente: Rente hvor ekstrakostnader som gebyrer og renters rente ikke er regnet med. Nominell rente ligger til grunn for utregnignen av effektiv rente, og er egentlig kun en teoretisk størrelse siden det er effektiv rente du faktisk betaler.

Overtrekksgebyr: Hvis du overtrekker kredittgrensen din blir du belastet med et overtrekksgebyr. Er f.eks. kredittgrensen din 10 000 kr. og du bestiller en reise til 15 000 kr. med kredittkortet, må du betale et overtrekksgebyr fordi du har belastet kredittkortet for mere penger enn du har lov til.

Rabatt: Betyr at du får direkte avslag i prisen på en vare og at rabatten trekkes fra på din neste kredittkortfaktura.

Rente: Prosentandel av lånebeløpet (her: utestående kreditt på kortet) som må betales tilbake til banken i tillegg til lånebeløpet. Bankene oppgir som regel årlig rente.

Rentefri betalingsutsettelse: Rentefri betalingsutsettelse ikke er ikke en fastsatt tidsperiode, men varierer ut i fra når du kjøper et produkt. Når et kort har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse betyr det i realiteten 15-45 dager ut i fra når du handlet. Kjøper du en vare 16. mai, og du mottar fakturaer 15. hver måned, vil du motta en faktura 15. juni med beløpet du bruke 16. mai. Da har du som oftest betalingsfrist 30. juni, og det vil ha gått 45 dager fra du brukte kortet til du betaler fakturaen. Hvis du bruker kortet 14. juni, vil du forstatt måtte betale fakturaen 30.juni og du vil således kun har 15 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette er viktig å være klar over både ved valg av faktureringsdato der du har denne muligheten, og ved kjøp av varer.

Valutapåslag: Når du bruker kortet i utlandet på beløp i utenlandsk valuta, belastes kredittkortet med en valuta-avgift som beregnes i prosent av kjøpesummen. Dette påslaget varierer, men ligger som oftest på 1,75%. Noen kredittkort opererer med 2% valutapåslag utenfor Europa.