%
KorttypeVisa
CashbackJa
RabattJa
BonusNei
Maksgrense fordelIngen grense
Nominell rente20.42%
Effektiv rente23.41%
Aldersgrense20 år
Kreditt100 000 kr
Årsgebyr0 kr
Betalingsutsettelse50 dager
ReiseforsikringJa, les mer
DrivstoffrabattNei
NettbankJa
BankSantander Consumer Bank
Sperre81568550
Telefon08530
Epostkundeservice@santanderkort.no

Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa

Kort om Gebyrfri Kredittkort

Gebyrfri Visa er et kredittkort som passer godt for den som har sett seg lei på gebyrer. Kredittkort er tilnærmet gebyrfritt hvor eneste unntak er standard valutapåslag og standard purregebyr hvis du ikke betaler kredittkortregningen din i tide. Kredittkortet har i tillegg reiseforsikring hvis du betaler minst 50% av transportkostnadene med Gebyrfri Visa. Du kan også bruke kortet i Santanders Cashbackportal og få cashback i utvalgte nettbutikker.

Du bør være oppmerksom på at kontantuttak i skranke, minibank og betaling hos posten er gebyrfritt, men at det vil påløpe en rente på uttakssummen fra den dagen du tok ut beløpet. Dette er imidlertid tilfellet for de fleste andre kort på markedet og således ikke noe som bør virke avskrekkende på dette kortet. Renter fra uttaksdato er uansett billigere enn flere andre kredittkort som tar inntil 75 kr. + 2% av uttakssummen i tillegg til at renter begynner å løpe fra uttaksdato.

Obs! Hvis du ikke betaler hele kredittkortregningen må du betale renter fra kjøpsdatoen, ikke fra forfallsdatoen.

Oversikt

 • Ingen gebyrer bortsett fra et standard purregebyr og valutapåslag
 • Rabatter hos utvalgte selskaper/butikker
 • Reiseforsikring
 • Cashback i utvalgte butikker i Santanders cashbackportal
 • Hvis du har penger utestående må du betale renter fra kjøpsdatoen, ikke forfallsdatoen.

Rente

Nominell rente: 20.42%

Effektiv rente: 23.41%. ved 15 000,- utestående over 12 mnd.

Fordeler

Kostnader

 • Etableringsgebyr: 0 kr
 • Årsgebyr: 0 kr
 • Fakturagebyr: 0 kr
 • Overtrekksgebyr: 0 kr
 • Kontantuttak Norge/utland: 0 kr (Obs! renter løper fra uttaksdato)
 • Tilleggs- og erstatningskort: 0 kr
 • Nødkort og nødkontanter: 0 kr
 • Kopi av bilag/faktura: 0 kr
 • Ny pinkode: 0 kr
 • Valutapåslag: 1,75%
 • Betalingspåminnelse: standardsats

Betalingsbetingelser

 • Inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse ved kjøp av varer. Obs! Renter løper fra uttaksdato ved kontantuttak i skranke, minibank eller hos posten
 • Min. 3% av benyttet kreditt/min. 250 kr. må betales inn hver mnd. hvis du ikke kan betale hele beløpet

Annet

 • Søker må være over 20 år
 • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger

Bank

Santander Consumer Bank

Kontakt

Søk på Gebyrfri Visa Kredittkort

Ordliste

Betalingsanmerkning: En betalingsanmerkning betyr at du ved et eller annet tidspunkt ikke har klart å betale en regning hverken ved 1. eller 2. gangs purring slik at regningen har gått til inkasso. Du bør ikke ha hatt betalingsanmerkninger de siste 3 år for å kunne få et kredittkort.

Cashback: Betegnelse på at du får en bestemt prosentandel/pengesum tilbake på din kredittkortkonto for hvert kjøp der kredittkortet har en avtale. Som oftest fungerer denne ordningen slik at cashbacksummen godskrives din kredittkortkonto påfølgende måned, eller to måneder etter at kjøpet ble gjort.

Effektiv rente: Renten du faktisk betaler, inkludert gebyerer/terminpåslag og renters rente. Den effektive renten som oppgis på våre siden følger det represenative regneeksemplet som er vedtatt sentralt. Dette regneeksemplet tar utgangspunkt i 15 000 kr utestående med avdragsvis nedbetaling i like store beløper over 12 mååneder.

Forfallsdato: Betalingsfrist for kredittkortfakturaen du får tilsendt hver måned. Du kan velge mellom flere forfallsdatoer på mange kredittkort.

Nominell rente: Rente hvor ekstrakostnader som gebyrer og renters rente ikke er regnet med. Nominell rente ligger til grunn for utregnignen av effektiv rente, og er egentlig kun en teoretisk størrelse siden det er effektiv rente du faktisk betaler.

Nødkort: Hvis du blir frastjålet kortet i utlandet kan som regel et nødkort utstedes i nærmeste by, som oftest mot et gebyr. Et slik nødkort er uten pinkode og kan kun benyttes til betaling i butikker eller uttak over skranke. Dette kredittkortet kan ikke brukes på nett. Det tar ofte 1-3 dager å få et nødkort.

Overtrekksgebyr: Hvis du overtrekker kredittgrensen din blir du belastet med et overtrekksgebyr. Er f.eks. kredittgrensen din 10 000 kr. og du bestiller en reise til 15 000 kr. med kredittkortet, må du betale et overtrekksgebyr fordi du har belastet kredittkortet for mere penger enn du har lov til.

Rabatt: Betyr at du får direkte avslag i prisen på en vare og at rabatten trekkes fra på din neste kredittkortfaktura.

Rente: Prosentandel av lånebeløpet (her: utestående kreditt på kortet) som må betales tilbake til banken i tillegg til lånebeløpet. Bankene oppgir som regel årlig rente.

Rentefri betalingsutsettelse: Rentefri betalingsutsettelse ikke er ikke en fastsatt tidsperiode, men varierer ut i fra når du kjøper et produkt. Når et kort har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse betyr det i realiteten 15-45 dager ut i fra når du handlet. Kjøper du en vare 16. mai, og du mottar fakturaer 15. hver måned, vil du motta en faktura 15. juni med beløpet du bruke 16. mai. Da har du som oftest betalingsfrist 30. juni, og det vil ha gått 45 dager fra du brukte kortet til du betaler fakturaen. Hvis du bruker kortet 14. juni, vil du forstatt måtte betale fakturaen 30.juni og du vil således kun har 15 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette er viktig å være klar over både ved valg av faktureringsdato der du har denne muligheten, og ved kjøp av varer.

Valutapåslag: Når du bruker kortet i utlandet på beløp i utenlandsk valuta, belastes kredittkortet med en valuta-avgift som beregnes i prosent av kjøpesummen. Dette påslaget varierer, men ligger som oftest på 1,75%. Noen kredittkort opererer med 2% valutapåslag utenfor Europa.