%
KorttypeVisa
CashbackJa
RabattJa
BonusNei
Maksgrense fordel2 500 kr/år
Nominell rente21.72%
Effektiv rente25.80%
Aldersgrense18 år
Kreditt
Årsgebyr0 kr
Betalingsutsettelse45 dager
ReiseforsikringJa, les mer
DrivstoffrabattJa
NettbankJa
BankEika
Sperre03850
Telefon03850
Eposttwocards@eika.no

TwoCards

TwoCards

Kort om TwoCards Kredittkort

TwoCards Kredittkort er et kredittkort fra Eika kredittbank. Dette er et forretningskort og privatkort i ett, men du kan også søke på kredittkortet kun som privatperson. Kortet har en del fordeler for bedrifter. Eksempler på dette er bilagsadministrasjon hvor du kan skille på utgifter i forbindelse med tjenestereise, andre utgifter som skal refunderes og utgifter til privat forbruk. Alle kjøp som er foretatt i utlandet vil i tillegg bli ført i et eget skjema for MVA-refusjon.

Også for privatpersoner har kortet flere fordeler. Du kan velge én av fem kategorier du vil ha cashback i. Du kan velge å få 4% cashback på alle flyreiser både innenlands og utenlands, 4% cashback på drivstoff på alle bensinstasjoner, 3% på elektronikk, 3% på sportsutstyr eller 3% på klær og sko. Du kan logge inn på dine sider og endre kategori/bransje på så ofte du vil, men du kan aldri få cashback i mer enn én bransje samtidig.

I tillegg kan du få egne rabattavtaler via diverse samarbeidspartnere. Noen av disse er listet opp under cashbacker lengre ned på denne siden. Det er viktig å merke seg at du må handle hos en butikk som er listet opp i korrekt bransje i Visa sine systemer for å få cashback. F.eks. betyr dette at klær som handles på stormarkeder som Coop Obs ikke gir cashback. Det samme gjelder flybilletter bestilt hos Charterselskaper o.l. Du må bestille flybilletten direkte fra flyselskapet.

Obs! Forretningskortet gir deg også muligheten til å velge å får 4% cashback på hotellbestillinger. Denne cashbacken gjelder ikke for privatpersoner.

ObsObs! Det påløper et gebyr på 500 kr hvis du overfører penger fra kredittkortkontoen til andre konti hvis du gjør dette mer enn 1 gang per år.

Oversikt

 • Cashback på enten flybilletter, klær og sko, sportsutstyr, elektronikk eller drivstoff (du kan også velge å få cashback på hotell med bedriftskortet)
 • Tilleggsrabatter hos utvalgte samarbeidspartnere
 • Reiseforsikring er inkludert hvis du betaler mer enn 50% av reisen med kredittkortet
 • Forenklet bilagsføring ved bruk i forretningssammenheng
 • Individuelt design
 • Høy effektiv rente
 • Kontantuttak/bruk hos posten er dyrt
 • Gebyr på 500 kr å overføre penger mer enn 1 gang i året

Rente

Nominell rente: 21.72%

Effektiv rente: 25.80%

Husk! Rentene løper fra uttaksdato/bruksdato ved kontantuttak, nettbankoverføringer eller bruk hos posten.

Kostnader

 • Årsgebyr: 0 kr
 • Tilleggskort: 0 kr
 • Kontantuttak i minibank: 35 kr + 1 % av uttaksbeløpet
 • Kontantuttak i bank: 75 kr + 1 % av uttaksbeløpet (bruk av kredittkortet hos Posten regnes som kontantuttak.)
 • Valutapåslag: 1,75%
 • Grønn Faktura/eFaktura: 0 kr
 • Fakturagebyr på papirfakutra: 25 kr
 • Purregebyr: standardsats

Fordeler

I tillegg til cashback som gis i den kategorien/bransjen du velger, får du rabatt hos bl.a. følgende selskaper hvis du benytter TwoCards som betalingskort:

 • Rabatt hos Ellos.no
 • Rabatt hos sportnett.no
 • Rabatt hos Rica Hotels

Betalingsbetingelser

twocards@terra.no

Annet

 • Du må ha fast inntekt
 • Du må ikke ha noen betalingsanmerkninger

Bank

Eika

Kontakt

Søk på TwoCards Kredittkort

Ordliste

Betalingsanmerkning: En betalingsanmerkning betyr at du ved et eller annet tidspunkt ikke har klart å betale en regning hverken ved 1. eller 2. gangs purring slik at regningen har gått til inkasso. Du bør ikke ha hatt betalingsanmerkninger de siste 3 år for å kunne få et kredittkort.

Cashback: Betegnelse på at du får en bestemt prosentandel/pengesum tilbake på din kredittkortkonto for hvert kjøp der kredittkortet har en avtale. Som oftest fungerer denne ordningen slik at cashbacksummen godskrives din kredittkortkonto påfølgende måned, eller to måneder etter at kjøpet ble gjort.

Effektiv rente: Renten du faktisk betaler, inkludert gebyerer/terminpåslag og renters rente. Den effektive renten som oppgis på våre siden følger det represenative regneeksemplet som er vedtatt sentralt. Dette regneeksemplet tar utgangspunkt i 15 000 kr utestående med avdragsvis nedbetaling i like store beløper over 12 mååneder.

Nominell rente: Rente hvor ekstrakostnader som gebyrer og renters rente ikke er regnet med. Nominell rente ligger til grunn for utregnignen av effektiv rente, og er egentlig kun en teoretisk størrelse siden det er effektiv rente du faktisk betaler.

Rabatt: Betyr at du får direkte avslag i prisen på en vare og at rabatten trekkes fra på din neste kredittkortfaktura.

Rente: Prosentandel av lånebeløpet (her: utestående kreditt på kortet) som må betales tilbake til banken i tillegg til lånebeløpet. Bankene oppgir som regel årlig rente.

Rentefri betalingsutsettelse: Rentefri betalingsutsettelse ikke er ikke en fastsatt tidsperiode, men varierer ut i fra når du kjøper et produkt. Når et kort har inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse betyr det i realiteten 15-45 dager ut i fra når du handlet. Kjøper du en vare 16. mai, og du mottar fakturaer 15. hver måned, vil du motta en faktura 15. juni med beløpet du bruke 16. mai. Da har du som oftest betalingsfrist 30. juni, og det vil ha gått 45 dager fra du brukte kortet til du betaler fakturaen. Hvis du bruker kortet 14. juni, vil du forstatt måtte betale fakturaen 30.juni og du vil således kun har 15 dagers rentefri betalingsutsettelse. Dette er viktig å være klar over både ved valg av faktureringsdato der du har denne muligheten, og ved kjøp av varer.

Valutapåslag: Når du bruker kortet i utlandet på beløp i utenlandsk valuta, belastes kredittkortet med en valuta-avgift som beregnes i prosent av kjøpesummen. Dette påslaget varierer, men ligger som oftest på 1,75%. Noen kredittkort opererer med 2% valutapåslag utenfor Europa.